Kryty na iPhone 4

Porovnání nejdůležitějších parametrů

Výrobce
Apple 
Apple 
 
Apple 
Apple 
Apple 
 
Umístění
zadní 
zadní 
zadní 
zadní 
střední 
střední 
zadní 
Pomohlo vám srovnání?
Hodnoceno 23 hlasy, průměrně 4.4 z 5

Buďte originální a zazářte mezi svými kamarády s novým mobilem iPhone 4. Aby váš mobil vypadal jako nový, určitě ho nemusíte prát v Perwollu, stačí mu nasadit nový kabátek. Přesně padnoucí kryt na mobil iPhone 4 můžete vybírat z pestré škály modelů, které jsou snadno k dostání. Buď si je můžete najít z pohodlí svého domova a pak si je nechat poslat až pod nos, nebo se za nimi vypravit do obchodu s mobily, kde kryty na iPhone 4 mají také. Určitě se ale obloukem vyhněte levným obchodům, kde sice kryt pořídíte doslova za pár kaček, ale ceně bude také odpovídat kvalita. Bude stačit jeden pád nebo hrubější položení na stůl a kryt praskne nebo se mu oloupe barva.

Aby vám stylový obleček na vašeho „miláška“ vydržel co nejdéle, pořizujte si jenom kvalitní kryty, které zvládnou trochu toho hrubšího zacházení. Kryt slouží nejen jako dobré mimikry či originální obal, ale zároveň váš mobil částečně chrání, aby při „hospodských rvačkách“ s podlahou nepřišel k moc velkému úrazu a déle vám vydržel po kupě.

Nebuďte ovce, buďte in

Vykašlete se na stádo a odlište se nějak od svého okolí. Dříve stačilo koupit si nový telefon a hned jste byli za hvězdu, ale dnes, když má iPhone 4 skoro každý, vaše bublina sláva jednoduše praskla. Nafoukněte ji znovu díky originálnímu krytu na mobil, který nebude mít nikdo další. A v případě, že se někdo s totožným krytem na iPhone 4 objeví, snadno ten svůj můžete změnit, aniž by vaše cool pověst přišla k úhoně. Kryt na iPhone 4 může o vás něco vypovídat, snadno s tím všem kolem sebe řeknete, co si o nich myslíte nebo jakou zrovna máte náladu. Vybírat můžete podle svých zálib, preferencí, povahy nebo momentálního rozmaru.

Kryty na iPhony 4 jsou totiž dostupné za opravdu nízké ceny, takže není problém koupit si jich hned několik. A proč vlastně troškařit? Klidně můžete mít i na každý den v roce jiný kryt.

Extravagance hýbe světem

A pokud je vám klasický kryt na iPhone 4 málo, snadno si dnes můžete zakoupit i šílené kousky. Tyto doslovné kostýmy pro iPhony 4 vám určitě zvednou sebevědomí a podpoří auru vaší výjimečnosti. Je to jednoduché, na internetu jsou k dostání i kryty na iPhone 4 například s oušky a ocáskem ve stylu králíčka z Playboye, kryty s imitací barevných chloupků, jemného semiše, apod. Originální jsou také kryty s velkými kameny, které z vašeho iPhonu 4 udělají luxusní model, který vám budou všichni závidět.

Ale pokud „drahé kameny“ nejsou zrovna váš šálek kávy, můžete vyzkoušet roztomilé modely krytů, které mají ouška nebo třeba packy zvířátek na nich vypodobněných. S nimi budete vypadat roztomile, což ocení především dívky. Zároveň, když se takto budete odlišovat od davu, snáze se dáte s někým do řeči, protože takové extravagantní kryty na iPhone 4 jsou dobrým tématem k hovoru.